Wednesday, July 21, 2010

tot calare: calarepemelc.ro

postul asta nu e despre mine, nici despe motociclisti cu dizabilitati, ci despre un tip pe care il aplaud.
e vorba despre www.calarepemelc.ro . vedeti vreo asemanare cu titlul prezentului blog? :))))
deci, calare pe melc (melcul e o hondacb500 mai vechiuta, deci probabil e melcitza) dl. orlando voia sa plece in jurul lumii. s-au gasit bineinteles pe motoretismpunctro o gramada de binevoitori sa ii explice cum nu o sa poata sa faca asta, din varii motive, de la tipul si vechimea motocicletei lui (adica s-au legat de melc) pana la aptitudinile lui de motociclist incepator. ca la karate. pana sa ajungi nu trebuie faci 80 de ani si oricum nu te mai caftesti cu nimeni. si uite ca acum a plecat, si a ajuns mai departe decat or sa ajunga ei in carierele lor de guru motocilistici, ajunsi asa pe fantasticul drum de 5 km/zi pana la serviciu si cu ocazionala iesire pana la mare/munte.

ce e frumos la dl orlando e ca lui chiar ii place sa mearga. si sa vada intr-un mod optimist asezat. si sa scrie, frumos-frumos despre ce vede. bai! dar frumos! nu cred ca o sa il vad in calatoria asta "of a lifetime"  plangandu-se vreodata de ea, cum facea cineva anul trecut, aproape continuu. cum zicea un mentor al meu: daca era asa usor, o faceau toate babele.

apropo, se pare ca a putut sa isi semifinanteze singur calatoria pentru ca pana acum vad ca pe sait zice ca a adunat doar fabuloasa suma de 160$ din donatii.

deci: jos palaria pt orlando si pentru melc, felicitari pentru inceput si drum bun, ba nu.. drum excelent in continuare! eu o s afiu cu ochii ca melcul pe calarepemelc.ro, are pana la sfarsitul calatoriei (caci e chiar calator, nu turist) primul loc asigurat in blogrollul meu.

p.s amr: putine zile. pe 30 am dosarul gata, si imediat ma duc sa ma inscriu la examen

No comments: