Tuesday, September 14, 2010

in loc de incheiere

as fi vrut sa scriu postul asta mai smecher, dar nu prea sunt in stare nici nu stiu daca are rost.
ieir am dat in sfarsiut poligonul. azi mi-am ridicat din pipera carnetul care are trecuta si categoria A, iar acum beau bere (fara alcool) cu colegii de birou.

asa ca o sa spun doar ca, desi mult mai greu decat in mod obisnuit, poti inclusiv in romania sa iti iei carnet de A ca persoana cu o dizabilitate. nu e vorba de fentat autoritatile, ci de a sti ce drepturi ai. a durat mai mult de un an, 600 de km in poligon, mult efort si niste benzina.

diseara o sa imi ridic "vacuta" sa dam o tura pe strazi, o sa fac cinste si baietilor de la elitmoto care m-au ajutat foarte mult si doamnei elena de la scoala roby care m-a gazduit atata timp in poligonul ilioara. multumesc deasemenea celor care mi-au citit blogul si m-au incurajat. ii sfatuiesc ca, daca afla de o persoana cu dizabilitati care vrea sa conduca motocicleta sa o directioneze aici, pentru ca in blogul asta am incercat sa adun informatiile pe care le-am aflat eu si experientele prin care am trecut pana sa imi iau carnetul.

acestea fiind zise, am incalecat pe-o sa...

3 comments:

krisbujac said...

felicitari....multi kilometri fara incidente.Daca ajungi pe la sibiu da-mi un semn.toate cele bune

creion said...

Felicitari!
Ti-am spus mai demult intr-un coment de cei doi prieteni ai mei, sunt gemeni, unul a luat examenul pe 13 sept, acum are carnet. Celalalt a picat sala. Acum asteapta sa treaca perioada aia de 2 saptamani.
In sfarsit, bafta multa pe strada si ai atentie la masini!

vruum-vruum said...

@ krisbujac multumesc frumos! prin sibiu sigur ajung, si dau semnal de stat la o bere :), ca doar am un prieten care pe langa ca e motorist si coleg cu mine are si o casa prin centrul sibiului. acum... de ajuns acolo nu prea stiu cand, caci prima calatorie o sa ma duca incetisor catre sud-est, destul de departe...

@ creion multumesc la fel de frumos, o sa fiu atent si felicitari geamanului care a luat :)