Thursday, October 8, 2009

calare pe vacuta tavalita :)

a treia ora azi dimineata.
am inceput cam ezitant, cu prietena mea ca spectator si cameraman, cred ca am avut un pic trac. si rezultatele nu au asteptat sa apara :) adica trebuia sa fac doua cercuri pe dreapta, si la al doilea am luat virajul prea larg. ma duceam spre bordura si, cu ghidonul stramb am hotarat sa pun frana fatza. big mistake. vacuta s-a incordat si a inceput sa o ia la vale, pe crash bar. am lasat-o in voia ei, si am topait in lateral. a patit doar jumate de maneta de ambreiaj rupta. nu-i bai se inlocuieste.

mi-a placut f tare de dl instructor. nu m-a ocarat ca de ce am cazut, ba chiar m-a laudat ca am degajat cum trebuie, sa nu ma tarasca vacuta. mare lucru un instructor rabdator, te ajuta enorm. mi-a trimis filmuletul cazaturii, nu aveam cum sa il evit in montaj.

ei si pe urma, desi ma gandeam ca nu mai fac mare lucru... am pornit din nou. culmea din ce in ce mai bine! azi am urcat bordura (mama ce mi-a mai placut) am facut opturi scurte, am mers in linie cu stanga intinsa, si am mers ridicat in scari.

zee movie:




maine.. lectie de motociclism la dublu mixt :)

No comments: