Monday, October 5, 2009

ajunul

da. i-am schimbat bateria, cu ajutorul instructorului meu despre care trebuie sa scriu un post ca e baiat foarte de treaba. dar tot nu am calarit, nici azi, desi sunt in concediul luat in principal pentru scoala. bateria se potrivea perfect, dar polii ii avea invers decat cea originala. am potrivit-o cu greu intoarsa, dar nu a fost de-ajuns. nu statea ca lumea acolo. asa ca, pt. ca dl instructor avea si alte ore, am lasat-o pe maine, adica pe marti.
pe seara tot m-am intors, eu mecanic sef, cu prietena mea ajutor de mecanic, sa rezolvam treaba. mesterii strica :)) am pregatit niste fire prelungitoare terminate cu niste papuci luati cu vreo 60 bani bucata, de la un magazin de electrice de pe la maica domnului. ne-am dus amandoi la poligon, pe seara si fara lanterna si am legat firele si noile borne la baterie. atehnici si la lumina mobilului, dar tot am reusit. chiar destul de repede. deci multumesc ma :)
acum iarasi porneste vacuta cand doar ii arati degetul mare. maine sper sa incep. din nou. ce daca e marti? nu mai am nici un motiv sa aman. update la sfarsitul orei ;)

No comments: